EVENT: OVER NAAR WATERSTOF, EN DAN?

By 3 augustus 2023Evenementen
EVENT: OVER NAAR WATERSTOF, EN DAN?

DATUM: 7 SEPTEMBER 2023

Dit event is speciaal ontwikkeld voor de industriële-, installatie- en servicesector van stookinstallaties. Tijdens het event: “Over naar waterstof, en dan?” nemen wij de deelnemers mee in de transitie van aardgas naar waterstof. We gaan dieper in op de nodige voorbereidingen, de voor en nadelen van waterstof t.o.v. aardgas, een demonstratie en nog veel meer! Tijdens dit event zijn verschillende gastsprekers aanwezig en sluiten we af met een netwerkborrel.

INTERESSE?

Heeft u interesse in dit event? Schrijf u dan nu in via: www.vanempelinspecties.com/over-ons/kennissessie

PROGRAMMA: OVER NAAR WATERSTOF, EN DAN?


Algemene informatie

  • Datum: 7 september 2023
  • Tijden: Inloop: 13:00 – 13:30 / Gastsprekers: 13:30 – 16:30 / Netwerkborrel: 16:30 – 17:30
  • Locatie: Korenmolenlaan 4, 3447 GG te Woerden (Intechnium Gebouw) – Zaal 1
  • Prijs: Kosteloos*
    (*let op: indien u zich heeft aangemeld, maar toch niet aanwezig kunt zijn vragen we u om dit minimaal 14 dagen vooraf aan te geven. Indien u zich aanmeldt, maar uiteindelijk niet aanwezig bent op het event zijn wij helaas genoodzaakt om €50 in rekening te brengen i.v.m. een onbenutte gereserveerde plek)

Event: Over naar waterstof, en dan?
Het event bestaat uit verschillende presentaties en demonstraties van diverse gastsprekers, namelijk:

Jarig Steringa (Gasunie)
Jarig Steringa behandelt tijdens zijn presentatie verschillende prangende vragen: Waarom overgaan van aardgas naar waterstof? Welke voorbereidingen zijn er nodig? De voor- en nadelen van waterstof t.o.v. aardgas, de tijdlijn van het uitrollen van het waterstof netwerk en de voordelen van waterstof t.o.v. elektriciteit als energiedrager.

Stork Thermeq
Stork Thermeq verzorgt op dit event een unieke demonstratie van een zelfontwikkelde waterstofbrander. Stork Thermeq gaat dieper in op de waterstofbrander en demonstreert hoe dit in zijn werk gaat.

John de Weerd (van Empel Inspectie en Advisering)
John de Weerd gaat tijdens zijn presentatie dieper in op de normontwikkeling van aardgas naar waterstof toe: Wat houdt dit in, hoe komt de wet- en regelgeving eruit te zien en wat is de rol van van Empel Inspecties en Advisering in deze energietransitie? 

Arthur Grooten (Tata Steel)
Arthur Grooten introduceert tijdens zijn presentatie Tata Steel en vertelt over de volgende onderwerpen: Huidige waterstofinstallaties en verbuikers, eisen/regels bij Tata Steel m.b.t. waterstofleidingen/installaties en de waterstofroute.