Herhaling Keurmeester Elektrische Arbeidsmiddelen

Door het volgen van deze training kunt u uw aanwijzing tot Keurmeester Elektrische Arbeidsmiddelen (opnieuw) verlengen. Deze training is bedoelt voor keurmeesters die eerder deel hebben genomen aan een training voor keurmeester.

NEN3140

VOOR WIE IS DE TRAINING BESTEMD

Keurmeesters die ervaring hebben opgedaan met het keuren van elektrische arbeidsmiddelen.

WAT BEREIKT U MET DEZE TRAINING

U bent na het volgen van deze training weer op de hoogte van de nieuwste inzichten en voorschriften. Hiermee voldoet u tevens aan de ARBO-wet (en NEN3140-) eis om regelmatige bijscholing en herhaling van de stof te organiseren.

WAT IS HET PROGRAMMA

De cursus is een mix tussen theorie en praktijk. De nieuwste inzichten en voorschriften worden behandeld en er worden diverse praktijkoefeningen uitgevoerd.

STUDIEBELASTING

Theorie- en praktijkdagen: 0,5

LOCATIE en data

Alle  trainingen worden verzorgd vanuit ons trainingscentrum in het Intechnium gebouw te Woerden. Het praktijkgedeelte beschikt o.a. over diverse verdeelinrichtingen en testopstellingen.

De trainingsdata zijn vermeld in het paarse opgaveveld.

AFSLUITING

Na de training neemt u deel aan de toets. Slaagt u hiervoor dan ontvangt u het certificaat “Keurmeester Elektrische Arbeidsmiddelen”. U voldoet met dit certificaat aan de betreffende opleidingseisen zoals die zijn vastgesteld in de Arbowet, NEN3140 en VCA.

PRIJS

De prijs voor deze training is € 245,00 excl BTW voor het theorie- en praktijkgedeelte. De prijs is incl. leermiddelen, koffie en toets.

Ook interessant

Herhaling Keurmeester Arbeidsmiddelen

locatie

26-11-2020


26-11-2020

Er zijn momenteel nog 10 beschikbare plaatsen