Herhaling Keurmeester Elektrische Arbeidsmiddelen

Door het volgen van deze training kunt u uw aanwijzing tot Keurmeester Elektrische Arbeidsmiddelen (opnieuw) verlengen. Deze training is bedoelt voor keurmeesters die eerder deel hebben genomen aan een training voor keurmeester.

NEN3140

WAT IS HET PROGRAMMA

De cursus is een mix tussen theorie en praktijk. De nieuwste inzichten en voorschriften worden behandeld en er worden diverse praktijkoefeningen uitgevoerd.

VOOR WIE IS DE TRAINING BESTEMD

Keurmeesters die ervaring hebben opgedaan met het keuren van elektrische arbeidsmiddelen.

WAT BEREIKT U MET DEZE OPLEIDING

U bent na het volgen van deze training weer op de hoogte van de nieuwste inzichten en voorschriften. Hiermee voldoet u tevens aan de ARBO-wet (en NEN3140-) eis om regelmatige bijscholing en herhaling van de stof te organiseren.

Herhaling Keurmeester Elektrische Arbeidsmiddelen

Studiebelasting

  • Theorie- en praktijkdagen: 0,5

 

 

Prijs

  • De prijs voor deze training is € 245,00 excl BTW voor het theorie- en praktijkgedeelte. De prijs is incl. leermiddelen, koffie en toets.

Locatie

  • De trainingen worden verzorgt op verschillende locaties in Nederland. Neem voor de actuele data en locaties contact met ons op via: info@vanempelopleidingen.com

Afsluiting

  • Na de training neemt u deel aan de toets. Slaagt u hiervoor dan ontvangt u het certificaat “Keurmeester Elektrische Arbeidsmiddelen”. U voldoet met dit certificaat aan de betreffende opleidingseisen zoals die zijn vastgesteld in de Arbowet, NEN3140 en VCA.
Inschrijven!