Herhaling Vakbekwaam Persoon

Door het volgen van deze training kunt u uw aanwijzing tot Vakbekwaam persoon (opnieuw) verlengen. Deze training is bedoelt voor technici die eerder deel hebben genomen aan een training voor Vakbekwaam Persoon.

NEN3140

VOOR WIE IS DE TRAINING BESTEMD

Technici die ervaring hebben opgedaan met diverse elektrotechnische werkzaamheden als Vakbekwaam Persoon..

WAT BEREIKT U MET DEZE TRAINING

U bent na het volgen van deze training weer op de hoogte van de nieuwste inzichten en voorschriften. Hiermee voldoet u tevens aan de ARBO-wet (en NEN3140-) eis om regelmatige bijscholing en herhaling van de stof bij te houden.
De training is uiteraard afgestemd op de laatste uitgave van de NEN3140.

WAT IS HET PROGRAMMA

De training is een mix tussen theorie en praktijk. De nieuwste inzichten en voorschriften worden behandeld en er worden diverse praktijkoefeningen uitgevoerd.

STUDIEBELASTING

Theorie- en praktijkdagen: 0,5

LOCATIE en data

Alle  trainingen worden verzorgd vanuit ons trainingscentrum in het Intechnium gebouw te Woerden. Het praktijkgedeelte beschikt o.a. over diverse verdeelinrichtingen en testopstellingen.

De trainingsdatum is 15 mei en 20 juni 2019.

AFSLUITING

Na de training neemt u deel aan de toets. Slaagt u hiervoor dan ontvangt u het certificaat “Vakbekwaam Persoon”. U voldoet met dit certificaat weer aan de betreffende opleidingseisen zoals die zijn vastgesteld in de Arbowet, NEN3140 en VCA.

PRIJS

De prijs voor deze training is € 245,00 excl BTW voor het theorie- en praktijkgedeelte. De prijs is incl. leermiddelen, koffie, lunches en toets.

Ook interessant

locatie


Er zijn momenteel nog 0 beschikbare plaatsen