Herhaling Voldoend Onderricht Persoon

Door het volgen van deze training kunt u uw aanwijzing tot Voldoend Onderricht Persoon (opnieuw) verlengen. Deze training is bedoelt voor technici die eerder deel hebben genomen aan een training voor Voldoend Onderricht Persoon.

NEN 3140 cursus

WAT IS HET PROGRAMMA

De training is een mix tussen theorie en praktijk. De nieuwste inzichten en voorschriften worden behandeld en er worden diverse praktijkoefeningen uitgevoerd.

VOOR WIE IS DE TRAINING BESTEMD

Technici die ervaring hebben opgedaan met diverse eenvoudige elektrotechnische werkzaamheden als Voldoend Onderricht Persoon.

WAT BEREIKT U MET DEZE TRAINING

U bent na het volgen van deze training weer op de hoogte van de nieuwste inzichten en voorschriften. Hiermee voldoet u tevens aan de ARBO-wet (en NEN 3140-) eis om regelmatige bijscholing en herhaling van de stof bij te houden.

cursus NEN 3140

Studiebelasting

  • Theorie- en praktijkdagen: 0,5

 

 

Prijs

  • De prijs voor deze training is € 205,00 excl BTW voor het theorie- en praktijkgedeelte. De prijs is incl. leermiddelen, koffie, lunches en toets.

Locatie

  • Alle trainingen worden verzorgd vanuit ons trainingscentrum in het Intechnium gebouw te Woerden, of onze locatie te Drachten. Het praktijkgedeelte beschikt o.a. over diverse verdeelinrichtingen en testopstellingen.

Afsluiting

  • Na de training neemt u deel aan de toets. Slaagt u hiervoor dan ontvangt u het certificaat “Voldoend Onderricht Persoon”. U voldoet met dit certificaat weer aan de betreffende opleidingseisen zoals die zijn vastgesteld in de Arbowet, NEN3140 en VCA.
Inschrijven!