Maak kennis met ons trainingscentrum

By 3 oktober 2019Niet gecategoriseerd
Trainingscentrum Woerden

Er zijn twee manieren om een training, opleiding of workshop te volgen bij ons: bij jouw organisatie op locatie, of in ons eigen trainingscentrum, gevestigd in het Intechnium Gebouw te Woerden. We laten je graag zien wat aldaar de mogelijkheden zijn.  

Theorie of praktijk? 

Het organiseren van een training binnen je eigen organisatie heeft zo z’n voordelen. Zeker voor een praktijkcursus of training ontbreekt het vaak aan de juiste en/of voldoende aantallen apparatuur om alle cursisten een vlotte cursus te kunnen bieden. Daarom vinden wij het fijn om uit te wijken naar ons trainingscentrum. Hier zijn alle faciliteiten aanwezig voor een succesvolle training. Bekijk ons aanbod opleidingen, trainingen en workshops.

Theorielokalen 

In twee verschillende theorielokalen worden onze lessen verzorgd. De zalen, met capaciteit van 16 en 24 personen, zijn voorzien van een smartboard of beamer, flip-over en wifi. We gebruiken deze lokalen om bestaande kennis te verfrissen of om je medewerkers of collega’s nieuwe informatie te leren. Dit kan erg handig zijn wanneer je gaat werken met nieuwe apparatuur of software.  

Ook biedt een van onze zalen de mogelijkheid om een digitaal examen af te nemen, want voor sommige certificaten een vereiste is. 

Praktijklokaal 

Lokaal 1 beschikt over industriële verwarmingsketels en opstellingen met leidingen. Deze ruimte is daarom uitermate geschikt voor onze opleidingen scope 1, 2 en 7. Juist omdat de opstelling van de apparatuur specifiek is uitgelegd voor opleidingsdoeleinden, kan er veilig en vrijuit gestookt worden en bijvoorbeeld alle relevante beveiligingen worden gecontroleerd.

Elektrolokaal 

Het elektrolokaal is ingericht voor praktijkcursussen zoals (Hogere) Elektrotechniek, NEN 3140 en 3140 VOP. Ook kunnen we dit lokaal gebruiken als een theorielokaal. 

Neem alvast een kijkje in ons trainingscentrum!