Van Empel Opleidingen en Training opent eigen trainingscentrum

By 2 oktober 2020nieuws
Van Empel Opleidingen en Training opent eigen trainingscentrum

Slechts twee jaar na de start van ons bedrijf hebben we nu een eigen trainingscentrum waarin alle faciliteiten aanwezig zijn. In het Intechnium Gebouw te Woerden verzorgen wij SCOPE 1-12 en NEN-3140 trainingen met ruimte voor theorie én praktijk. In dit gebouw zijn diverse andere aan techniek gelieerde (kennis)organisaties gevestigd. Sinds kort hebben wij hier onze definitieve huisvesting van gemaakt. Wat dat inhoudt vertelt Ruud van Empel u graag. 

Meer flexibiliteit voor de klant

In ons trainingscentrum beschikken wij over diverse zalen en lokalen voor uiteenlopende trainingen én examineringen. “Vaak is niet of onvoldoende beschikbaar materiaal een probleem bij trainingen binnen een organisatie”, legt Ruud uit. “Het voordeel van een eigen trainingscentrum is dat we zo kunnen garanderen dat elke cursist over voldoende materieel en apparatuur kan beschikken. Uiteraard komen we ook graag naar u toe, maar in Woerden bent u ervan verzekerd dat al het relevante materieel beschikbaar is.”  

Onze trainingen worden flexibeler waardoor we beter kunnen inspelen op de marktbehoefte”, aldus Ruud. “Hierdoor heeft u als klant ook meer vrijheid in het kiezen van data die ú schikken. Het in het gebouw gelegen restaurant maakt dat alleen maar makkelijker. Heeft u ’s avonds na werktijd een training in Woerden? Kom direct vanuit uw werk deze kant op en eet eerst wat in het restaurant voordat de training start. Ons trainingscentrum is overigens ook met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. 

Toekomstgericht trainingscentrum

Het trainingscentrum in Woerden biedt tal van praktische voordelen maar ook mogelijkheden voor de toekomst, vindt Ruud: “Het is een groot voordeel dat we theorie en praktijk in dezelfde ruimte kunnen aanbieden. Hierdoor kunnen cursisten snel switchen en kunnen we beide delen nog beter integreren in de training. Daarnaast liggen er ook mogelijkheden voor ons. Zo hebben we bijvoorbeeld een eigen zonnestroominstallatie in de praktijkruimte opgesteld. In plaats van dat we door weer en wind op een dak moeten staan kunnen we deze training nu het hele jaar door aanbieden in Woerden.” 

“De kwaliteit van onze trainingen blijft wat u van ons gewend bent”, zegt Ruud tot slot. “Wat er wel gaat veranderen is de flexibiliteit waarmee trainingen geboekt kunnen worden. We zijn 6 dagen per week beschikbaar, ook op zaterdag. Wij verkopen geen ‘nee’.  

Een volledig overzicht van onze trainingen en workshops vindt u hier. Heeft u interesse om iets van ons aanbod te volgen? Vraag dan vrijblijvend informatie aan.