Volg een Summer Course bij Van Empel Opleidingen en Training!

By 6 juli 2021nieuws
Volg een Summer Course bij Van Empel Opleidingen en Training!

Heeft u eigenlijk altijd al wel eens een SCIOS Scope 8 opleiding willen doen, maar hikt u tegen de tijd en kosten aan? Moet u binnenkort uw SCIOS Scope 1 of 2 bevoegdheid laten toetsen maar zou u graag uw kennis bijspijkeren? In de zomervakantie organiseren wij twee opleidingen die in deze twee vragen voorzien. Maak kennis met de van Empel Summer Course!

In één week klaar met uw periodieke toetsing

Veel bedrijven ervaren in de vakantie een wat rustigere periode. Logisch ook – veel van uw relaties en personeelsleden zijn een of meer weken op vakantie. Wanneer u zich ook in rustiger vaarwater bevindt, is dat een uitgelezen kans om uw kennis rondom diverse SCIOS Scopes op te vijzelen. Deze zomer bieden wij twee cursussen aan die korter duren én goedkoper zijn dan normaal. Deze worden ook nog eens gegeven door onze experts Ruud van Empel en John de Vries in ons eigen trainingscentrum in Woerden! Wij denken dat dit iets is dat u niet wilt missen. Daarom vertellen wij er graag meer over!

Opfriscursus Scope 1 en 2 door Ruud

Alles wat u moet weten over SCIOS Scope 1 en 2 leert u tijdens deze opfriscursus, gegeven door Ruud op maandag 30 augustus en woensdag 1 september – met aansluitend de daadwerkelijke periodieke toetsing op vrijdag 3 september. Tijdens de twee cursusdagen worden allerlei theoretische zaken rondom periodiek onderhoud herhaald en opgefrist.

De laatste stand van zaken uit de SCIOS certificatieregeling, wijzigingen van de wetgeving en normen en voorschriften zullen  worden behandeld. Hierdoor kunt u optimaal voorbereid aan uw periodieke toetsing op vrijdag 3 september beginnen. De kosten voor deze cursus bedragen nu € 745 (normaal € 895).

Klik hier voor meer info of om u direct aan te melden.

Volledige cursus Scope 8 door John

In de vierdaagse SCIOS Scope 8 zomeropleiding leert u alles dat u nodig heeft als ‘Inspecteur laagspanningsinstallaties’. Het is de perfecte manier voor u om zich voor te bereiden op een SCIOS erkend examen. De cursus is verdeeld over vier dagen maandag 20, dinsdag 21, maandag 27 en dinsdag 28 juli.

U leert om elektrische installaties te beoordelen op conformiteit met de actuele veiligheidsvoorschriften. Tijdens de cursus ontwikkelt u uw eigen praktische vaardigheden die u in staat stellen een adequaat rapport op te stellen van uw inspectie. Ook deze cursus kunnen wij aanbieden voor de speciale prijs van € 1375 (normaal € 1645).

Opgeven of meer informatie opvragen kan hier.

Vol = vol!

Via bovenstaande links kunt u zich direct aanmelden voor beide cursussen. De eerste aanmeldingen stromen reeds binnen, dus wees er snel bij als u interesse heeft. Wat ons betreft zijn dit twee uitgelezen buitenkansjes voor u. Niet alleen kunt u sneller én goedkoper uw kennis opvijzelen, maar u doet dat onder de bezielende leiding van één van onze experts. Dus waar wacht u nog op?