Workshop Doe mij maar een NEN3140

Na het volgen van deze workshop bent u bijgepraat over de toepassing van NEN3140, NEN1010, NTA8220 en SCIOS scope 8, 9 en 10.

NEN 3140

WAT IS HET PROGRAMMA

Uitgangspunt voor deze interactieve bijeenkomst is het door Ronald Dijkstra, commercieel directeur bij van Empel, gepubliceerde artikel “Doe mij maar een NEN 3140”.
“Toe aan een nieuwe auto? Dan belt u toch gewoon een willekeurige dealer en zegt u: ‘Doe mij maar een auto…’. Het maakt u immers toch niet uit wat voor merk, type, kleur of omvang deze heeft. ‘O ja, hij mag niet te duur zijn.’

Wij nemen u bij de hand door het zo langzamerhand dichtbegroeide bos in inspectieland van elektrotechnische installaties. Voor wie móet u nu eigenlijk inspecteren, is het een verplichting of kan ik er zelf ook mijn voordeel mee doen? En als ik ga inspecteren, volgens welke norm dan, NEN1010, NEN3140 of NTA8220? En wat is de SCIOS regeling nu precies? Vind de overheid daar wat van? Of mijn verzekering?

Vanuit onze achtergrond als opleider en vertegenwoordiger in diverse normcommissies nemen wij u mee in nut en noodzaak van inspecties.

VOOR WIE IS DE WORKSHOP BESTEMD

Technici, engineers, werkvoorbereiders, projectleiders, facility managers en medewerkers in de verzekeringsbranche die over de regelgeving van inspecties kennis willen nemen.

Workshop doe mij maar een nen3140

Duur

  • De workshop duurt 0,5 dag.

Prijs

  • Afhankelijk van uw situatie en wensen, voeren we deze workshop graag geheel op maat voor u uit. Op uw locatie of in ons trainingscentrum? 4 of 40 deelnemers? Wel of geen praktijkdeel? Overdag of ’s avonds?
    Neem contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel.

Afsluiting

  • Aan de workshop Doe mij maar een NEN 3140 is geen toets verbonden.
Aanvragen!