Workshops

Via allerlei wet- en regelgeving dwingt de overheid u om uw installaties in een veilige conditie te houden. Dan zijn er nog private partijen als verzekeraars die op deze regelgeving meeliften en daar soms nog hun eigen draai aan geven. En u moet die regelgeving toepassen in een technische wereld die voortdurend in ontwikkeling is. Dat stelt eisen aan u als werkgever, beheerder en uw medewerkers; een grote verantwoordelijkheid om die kennis up-to-date te houden.

Kunt u door alle regelgeving het bos nog zien?  Wij hebben de kennis en kunde in huis om u te ondersteunen bij het op peil houden van de kwaliteit van u, uw medewerkers en uw organisatie. Wij hebben hiervoor een aantal praktische workshops ontwikkeld die geheel op maat kunnen worden verzorgd; in ons trainingscentrum te Woerden, uw locatie(s) of ergens anders.

Vakkennis, verbeteren en toetsen

Workshop Gasleidingen NEN 1078, 8078 en NPR 3378

Na het volgen van deze workshop bent u op de hoogte van de elementaire regelgeving over gasleidingen tot 0,5 bar.

Lees verder

Workshop stook- en opstellingsruimten NEN 3028

Na het volgen van deze workshop bent u op de hoogte van de elementaire regelgeving over stook- en opstellingsruimten.

Lees verder

Workshop bedrijfsvoering elektrische installaties NEN 3140

Na het volgen van deze workshop bent u op de hoogte van de elementaire regelgeving over de bedrijfsvoering van elektrische installaties.

Lees verder

Presentatie-workshop SCIOS / Wet- en regelgeving

Na het volgen van deze workshop bent u op de hoogte van de regelgeving over SCIOS en de bijbehorende Wet- en regelgeving.

Lees verder

Presentatie-workshop Doe mij maar een NEN 3140…

Na het volgen van deze workshop bent u bijgepraat over de toepassing van NEN3140, NEN1010, NTA8220 en SCIOS scope 8, 9 en 10.

Lees verder

Presentatie-workshop Wat moet u weten van waterstof?

Na het volgen van deze workshop bent u op de hoogte van alles rondom het geheel of gedeeltelijk (ver)stoken van waterstof.

Lees verder

In-company

Natuurlijk kunnen wij deze workshops, of een combinatie daarvan ook verzorgen bij u in het bedrijf of een door u gekozen locatie, datum en tijdstip. Nog meer maatwerk en volop ruimte voor de items die in uw organisatie van toepassing zijn. Vraag om aanvullende info in het kader rechts. Wij nemen dan per omgaande contact met u op.